Terima kasih kerana mengunjungi laman sesawang kami rumahsabah.com. Laman sesawang ini adalah platform bagi senarai terkini hartanah / rumah baru khususnya di kawasan negeri Sabah untuk dijual, kepada sesiapa yang berminat dan berkelayakan. Sila hubungi kami dengan ​segera untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.
VILLA SENTOSA , TUARAN. RUMAH TERES DUA TINGKAT- RM 318,800
This listing has been viewed: 17895 times
!!!HABIS DIJUAL!!!
!!!SOLD!!!
TAMAN VILLA SENTOSA - JALAN SULAIMAN TUARAN
RUMAH TERES DUA TINGKAT
Taman Vila Sentosa adalah rumah Teres dua tingkat yang dibina di Jalan Sulaman selepas jambatan Mekabong ,Simpang kiri sebelum kedai 1 Malaysia dan Futsal Tuaran.
Konsep reka bentuk yang moden memberi keselesaan untuk dijadikan tempat kediaman dan sangat sesuai untuk mereka yang suka membeli aset sebagai pelaburan. Harga rumah sangat berpatutan dan anda pasti tidak merasa rugi untuk memiliki rumah yang menarik ini.
LOKASI
- Di Jalan Sulaiman, selepas Jalan Mekabong
- Berhampiran dengan Taman Buaya
- Sebelum kedai 1 Malaysia dan Futsal
KEMUDAHAN ASAS
- 3 Bilik Tidur & 2 Bilik Bir
- Keluasan Rumah 16 x 33
- Keluasan Tanah 16 x 70
- Keluasan Tanah Depan 23 kaki persegi
- Keluasan Tanah Belakang 13 kaki persegi
HARGA
RM318,800 keatas
RM302,860 ( Bumilot)
BAYARAN TEMPAHAN
**RM 2000 (Kakitangan Kerajaan & Swasta)
KEISTIMEWAAN
- PERCUMA S & P
- PERCUMA Loan Agreement
- PERCUMA Duti Setem
- PENGURUSAN PINJAMAN DIURUS SEPENUHNYA
- 100% PINJAMAN PENUH UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN DAN BANK ( Tertakluk kepada terma dan syarat )